Beszámoló

A HS és a HM közös konferenciát tartott a Honvéd Kadét Programról

A Honvédelmi Sportszövetség (HS) a Honvédelmi Minisztériummal (HM) együttműködésben, az országos Honvéd Kadét Program fejlesztéséről tartott szerdán konferenciát Budapesten, a Hadik Hotelben. Az eseményen részt vett és beszédet mondott dr. Simicskó István, a hazafias és honvédelmi nevelésért felelős kormánybiztos, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke és Erdélyi Lajos, a Honvédelmi Minisztérium humánpolitikáért felelős helyettes államtitkára.

HACKATON verseny 2019

A Budapesti Kereskedelmi Kamara által szervezett "Társadalmilag hasznos vállalkozások kitalálása HACKATON verseny" 2019.09.26-án került megrendezésre.

Gólyatábor

Tata, 2019. augusztus 28-30.

Honvéd Kadét Kupa

Hét - honvédelmi képzéssel foglalkozó - oktatási intézmény harminc középiskolás tanulója vett részt Püspökszilágyon, szeptember 12-én, a Magyar Honvédség Katonai Háromtusa Bajnokságának Kadét versenyén. A BKSzC Weiss Manfréd Szakgimnáziumát, Szakközépiskoláját és Kollégiumát Gaszler István osztályfőnök vezetésével négy fő Honvéd Kadét tanulónk képviselte: Pavlovics Misell, Zahár Flóra, Erdélyi Ajtony és Horváth Péter Zsombor.

Tavaszi kupák

Május kupa, Qualitas kupa, Fair Play kupa

Nemzeti összetartozás napja

Június 4-én, a nemzeti összetartozás napján megemlékeztünk a trianoni tragédiáról, és beszámoltunk az idei Határtalanul pályázat keretében megvalósult kirándulásokról.

Kenus éremeső az MTK-ban és a BKSZC Weiss Manfréd Szakgimnáziumban

Fodor Nicholas, iskolánk 11. D osztályos tanulója évek óta ennek a szép sportnak a hódolója. A borongós tavasz számára sikereket hozott, kifizetődött az eddigi befektetett munkája.

Május 8-án, a Győr—Graboplast Maraton Magyar Bajnokságon, Nicholas a korosztályában, hatalmas csatában harmadik helyet szerezte meg c1 18 kilométeren.

Honvéd Kadét Kupa

Iskolánk tanulóiból összeállított 14 fős csapattal, 2019. május 21-én, a Budapesti Honvéd SE angyalföldi sporttelepén vettünk részt a Honvéd Sportszövetség által megszervezett Honvéd Kadét Kupán.

Honvédelem Napja

Intézményünk Honvéd Kadét szakos hallgatói Gaszler István osztályfőnök vezetésével vettek részt pénteken a Honvédelem Napján. A Budaörsi Repülőtéren szervezett rendezvényre a Magyar Honvédség szállította ki tanulóinkat, és gondoskodott róluk a különleges nap folyamán.

Iskolánk fennállásának 70. évfordulója

2019. április 26-án ünnepeltük iskolánk megalakításának 70. évfordulóját. Ezt a napot megelőzte számos iskolai esemény, játékos vetélkedő, spotprogramok melyek mind azt a célt szolgálták, hogy tanulóink minél jobban megismerjék iskolánk múltját és jelenét.