Hírek

Megemlékeztünk Trianon 104. évfordulóján

Idén is megemlékezést tartottunk a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából. Gróf Apponyi Albert emléke előtt tisztelegtünk beszédének meghallgatásával. Felelevenítettük, hogyan szakították szét a történelmi Magyarországot a háborúban győztes nagyhatalmak, valamint, hogy milyen földrajzi-demográfiai veszteségek érték hazánkat...

Klímaváltozás - környezetvédelmi vetélkedő

A környezetvédelmi vetélkedőt már évek óta rendszeresen megrendezzük, és a fő témája mindig a globális felmelegedés és klímaváltozás. Ez évben is sikerült megrendezni az eseményt az intézmény Mansfeld-termében 2024. május 30-án.

Brnói Olimpiai Reménységek Versenyén

Kup Barnabás, 10.B osztályos tanuló - aki a Csepeli Evezőklub tagja és serdülő 2. korosztályos válogatott evezős - 2024. május 10-én a brnói Olimpiai Reménységek Versenyén aranyérmet szerzett.

Kazinczy-érem

2024. április 21-én fejeződött be Győrött a Kazinczy Ferencről elnevezett Szép Magyar Beszéd verseny 58. Kárpát-medencei döntője. Iskolánkat Albrikowski Tímea 12/R osztályos tanuló képviselte, aki Kazinczy-érmes lett!

Szépírók és rovók ünnepe – „a nagyság kézjele”

Szépírás a Kézírás és Ékes Rovás országos vetélkedőink döntőjére került sor április 23-án.

Rendőrnap

Hatalmas élmény minden évben a Városligetben megrendezésre kerülő Országos Rendőr- és Tűzoltónap. 2024. április 27-én iskolánk egyik közszolgálati technikus - 10G- osztályának egy része képviselte iskolánkat a rendkívül szerteágazó ismereteket is felölelő kérdéssor kitöltése során.

Honvéd Kadét versenyen

A debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium az intézmény 10 éves fennállásának tiszteletére "Kratochvil 10 Honvéd Kadét Országos Verseny" elnevezéssel versenysorozatot hirdetett, a döntőnek az Újfehértói Honvédelmi Sportközpont adott otthont 2024.04.25.n.

Sportlövő siker a Diákolimpián

2024. április 19-én került megrendezésre a sportlövők számára a Diákolimpia Budapest vármegyei döntője.

Rendhagyó nap

Idén április 3-án immár második alkalommal megrendezésre került hagyományossá váló rendhagyó napunk.

Nyuszi Kupa

Csepel TC által szervezett első nyuszi kupán iskolánkat egy nagyon lelkes lány csapat képviselte ahol végül két győzelemmel és egy vereséggel 2. helyezést sikerült elérnünk!