Hírek

Estöri – Kreatív Történelmi Verseny

Az Esterházy Magyarország Alapítvány idén immár nyolcadik alkalommal rendezte meg kreatív történelmi versenyét. A verseny célja, hogy a tanulók önálló ismeretszerzés, kutatás segítségével megismerjék Magyarország történelmét, kultúráját és életmódját. Az idei téma a kelet-közép-európai államok uniós csatlakozása volt.

Gulág Alapítvány - konferencia és pályázat

„Az Alkotó Szabadsága – Művészek szovjet fogságban” címmel szakmai konferenciát szervezett a Gulag Alapítvány a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából.

Szóbeli felvételi beosztása

A csütörtök, hétfőre beosztott felvételizők hozzanak magukkal testnevelés felszerelést is!

Honvéd kadétjaink látogatása a Parlamentben

Honvéd kadét éves érzékenyítő, pálya iránti elkötelezettséget erősítő programsorozatunk újabb állomásaként, 2024 02. 15-én kadétjainkkal látogatást tettünk az Országházában.

Beszámoló a II. Military Multi Shooting verseny eredményhirdetéséről

A tanév első félévében több diákunk vett részt a Honvédelmi Sportszövetség által megrendezett és a ZEN Rendészeti SE Lőterein lebonyolított II. Military Multi Shooting versenysorozaton.

A fenség jegyese - műbírálat

Festészete nagyon távol van az életidegen, de valamiféle homályos felfogású biomorf hívószóra kényszeresen felelni akaró, űrlényszerűen tekergő egyenműalkotásokban, uniformizált installációkban fuldokló hipertrendi galériák világától – ahogyan a jelen kiállítást bemutató tér is, melyről fontos néhány szót szólni.

Angol nyelvi vetélkedő

Iskolánkban 2023.11.23-án angol nyelvi versenyt tartottunk a 10. AX, 10.B, 10.C és 10.E osztályos tanulók számára. Az esemény témája a hálaadás volt.

„Szépírás a kézírás” XII.

Tizenkettedik alkalommal rendezzük meg iskolánkban a „Szépírás a kézírás” versenyt/vetélkedőt középiskolás diákok, pedagógusok, valamint az iskolák dolgozói részére. Az eddigi tapasztalatok örömmel és reménnyel töltenek el bennünket, hiszen a korábbi években is sok kiváló pályaművel gazdagodtunk.

„Ékes rovás” X.

Tizedik alkalommal rendezzük meg iskolánkban az „Ékes rovás” versenyt/vetélkedőt középiskolás diákok, pedagógusok számára, valamint az iskolák dolgozói részére. Az eddigi tapasztalatok örömmel és reménnyel töltenek el bennünket, hiszen a korábbi években is színvonalas pályamunkákkal gazdagodtunk.

Doni Hősök Emléktúra 2024

2024. január 13-án szombaton a csepeli menetszázad emléktúrát szervezett, Ráckevétől Tökölig, tisztelegve a Doni Hősök előtt. Köszönet Ragány Albert tanár úrnak a szervezést, a 9.H, 10.H, 11.H és a 10.P osztályok részvételét az emléktúrán.

Képtár...