CS 1.6 LAN-verseny 2018

E hónap első hétvégéjén 12. alkalommal került megrendezésre az év egyik legizgalmasabb és legnagyszabásúbb versenye iskolánkban. 60 számítógépen 5 fős csapatok mérhették össze taktikai és ügyességi képességeiket a nagy klasszikus Counter Strike 1.6 verziójával. A kora délutáni versenyen 4 óra állt az általános iskolai csapatok rendelkezésére, míg az éjszakai versenyen a középsikolások csapatai között este 6-tól másnap reggel 8 óráig folyt a küzdelem.

Az éjszakai versenyen már több szálon futottak a fordulók. A döntőre a reggeli órákban került sor. A dobogós helyezetteket az alábbi táblázat mutatja. Gratulálunk a versenyző csapatoknak! A helytállók érmet, oklevelet, az első helyen végzett csapat kupát kapott, de legfőképp a dicsőséget.

Ezúttal is szeretnénk megköszönni Zuigéber Attilának a verseny technikai lebonyolítását és a szerverkonfigurációt, valamint a versenyző diákoknak a helyes magatartást, ami mindig hozzájárul a versenyek töretlen sikeréhez. Köszönet illeti Koreczky Kriszta rendszergazdát és a keze alá dolgozó tanulókat a terem berendezéséért, amely nem volt kis munka. A verseny szervezésében és lebonyolításában részt vett tanárok: Bak Zsuzsa, Kreisz Róbert, Dulácska László. Találkozunk jövőre! Flash-be ne nézzetek!

4 órás verseny eredményei

I. helyezett

1337s of the ROAD

Sági Dániel
Szilágyi Péter
Jankó Bálint
Aknai Márk
Balogh Gergely

II. helyezett

KFC

Orschelbacher István
Daru Bálint
Nagy Bálint
Faragó Dávid
Perényi Zoltán

III. helyezett

THGD

Vaslabán Richárd
Totev Roland
Galambos Milán
Vajda Dávid

Éjszakai verseny eredményei

I. helyezett

WM

Zuigéber Attila
Misley Ádám
Morvai Gábor
Molnár Péter
Kornis Dávid

II. helyezett

P4Z

Szamosvári Richárd
Lukácsi Rómeo
Lukácsi Dániel
Kirsch Roland
Varga János

III. helyezett

MYB

Hulban Nagy Patrik
Bóna Attila
Hochrein Ádám
Podruzsik Roland
Bányász Emese

Videó