Weisses diákok a parlamentben!

2014.02.7-én ismét megrendezték a Demokráciajátékot a Parlamentben, ahol többek között a Weiss Manfréd Szakközépiskola is képviseltette magát. Az iskola 20 diákjával és felkészítő tanáraikkal, Balogh Beátával és Baginé Kovács Katalinnal vettek részt a játékban, az ellenzék oldalán helyet foglalva. A feladat egy törvényjavaslat feldolgozása (mobiltelefon használata az oktatásban) bizottsági ülés, frakció ülés, plenáris ülés keretében.

Kiemelkedő vezérszónoki beszédet mondott Misztl Rómeó 11.E. osztályos tanuló. Kun Ivett 10.C. osztályos tanuló  a plenáris ülésen szólalt fel.

A komoly jegyzői tevékenységet Szabó Alexandra végezte a 12.AG. osztály tanulója. Nagy örömünkre a kormánypárttal szemben  az ellenzék nyerte a játékot – vagyis a kormánypárt által benyújtott törvényjavaslat módosításokkal sem került elfogadásra. A napot megkoronázta Baranyai Dániel 11. B. osztályos tanuló sajtótájékoztatón tartott beszéde, amely mind között a legfrappánsabb és lehengerlőbb volt. Köszönet a játékért, köszönet a Weiss Manfréd diákjainak a felkészülésért, büszkék vagyunk rátok!  

Köszönet a felkészítő tanároknak: Baginé Kovács Katalin és Balogh Beáta tanárnőknek, akik időt és fáradtságot nem kímélve készítették fel csapatainkat és érték el ezt a nagyon szép diadalt, öregbítve iskolánk hírnevét!

Még egyszer gratulálunk nekik!

[+] Az eseményen fényképek kis készültek...

Résztvevő diákok:

Bakó Bianka 12. G.
Baranyai Dániel 11.B.
Borda Tibor 11.B.
Gyurics Vivien 12. G.
Járvás Tamás 11.B.
Kántor Bence 11.B.
Katona Cintia 12. G.
Képíró Dávid 13.N.
Kovács Sándor 12. G.
Kun Ivett 10.C.
Lovász Adrián 10.C.
Misztl Rómeó 11.E.
Molnár Gábor 11.B.
Pálla Renátó 11.B.
Szabó Alexandra 12. G.
Szabó Nikolett 11. D.
Szász Balázs 13.N.
Veres-Ungvári András Botond 11. D.
Zsigmond László 12.G.