Rendőrségi RoadShow

Intézményünk adott otthont 2022. március 25-én a ROKK (Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ) szervezésében lebonyolított "Rendőrségi RoadShow" budapesti , eseményének.

A bemutatókkal színesített napon 14, rendészeti képzésben részt vevő fővárosi csapat versenyzett a helyezésekért. A "Rendőrségi RoadShow"-t iskolánk tanulói is meglátogathatták, így nem csak a rendészeti ágazat, hanem minden tanulónk közelről is megismerkedhetett a rendőrség tevékenységével. Az eseményen részt vevő belügyi dolgozók nagy türelemmel, segítőkészséggel és látható örömmel vettek részt.

Zsinka András személyügyi helyettes államtitkár az esemény kapcsán a BKSzC Weiss Manfréd Technikum Szakképző Iskola és Kollégium igazgatója, Herczeg Mária számára jelképesen 2 db interaktív táblát projektorral, valamint 36 db rendészeti képzésben használható bemutató, oktató táblát adott át.

A rendezvényen minden résztvevő ajándékcsomagot kapott, amit a tanulók nagy örömmel fogadtak.

Az egész napos versenyt a NMSZC Mikszáth Kálmán Technikum és Szakképző Iskola csapata nyerte. 2. helyezett az Érdi SZC Kós Károly Technikum, bronzérmesek a Váci SZC Király Endre Technikum és Szakképző Iskola versenyzői lettek.

Az eseményt és a résztvevőket visszavárjuk...

 Képek a rendevzényről...