Online felvételi eljárás

Online Felvételi

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

A kormány tegnapi bejelentése alapján a következő hétre tervezett felvételiket lemondjuk.
A rendészet és közszolgálat ágazatra és a honvédelem ágazatra jelentkezők rangsorát az alábbi szempontok alapján bíráljuk el:

  • A 7. év vége és a 8. félév jegyeinek átlaga
  • kadétoknál a központi írásbeli pontszámok
  • a pszichológiai teszt
  • motivációs levél.

Pszichológiai teszt

A pszichológiai tesztet a honlapunkon az alábbi linkre kattintva lehet majd kitölten. A linket szerdán ( március 10.) osztjuk meg és a kitöltésre ezen a napon, reggel 8:00 és délután 16:00 óra között lesz lehetőséged. A belépésnél az oktatási azonosítódat kell megadnod, majd kitöltés után a küldés gombra kattintva jut el hozzánk. Kérlek egyedül dolgozz!

Pszichológiai teszt kitöltése...

Motivációs levél:

Hasonlóan a teszthez a motivációs levelet a honlapunkról az alábbi motivációs levél hivatkozásra kattintva lehet kitölteni. Minden kérdésre legalább 3-4 mondattal válaszolj, önállóan. A levél megírására március 8-tól március 10-én 16:00 óráig lesz lehetőséged.

Motivációs levél írása...

Kedves Szülők! Amennyiben nem ért egyet az online kérdőív kitöltésével kérjük az alábbi e-mail címre jelezze : info@wm-iskola.hu, a gyereke nevének és oktatási azonosítójának feltüntetésével, 2021. március 8-án 18:00 óráig. Ellenkező esetben elfogadottnak tekintjük.

Sok sikert és jó egészséget kívánok és köszönjük megértésüket!
Az ideiglenes rangsort legkésőbb március 16-án tesszük közé a honlapunkon.

Üdvözlettel:
Herczeg Mária
igazgató