Nagyszerű eredmények a Weiss rendészeti képzésében!

Iskolánk második alkalommal indult a Belügyi Rendészeti ismeretek Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyén (OKTV), melyet minden tanévben az érettségi előtt álló tanulóknak rendeznek meg.

A verseny a továbbtanuló diákok számára plusz felvételi pontok szerzését teszi lehetővé, hiszen a 11-20 helyezett 50 az 1-10 helyezett pedig 100 plusz ponttal gazdálkodhat. A három végzős rendész osztályból összesen 12 diák mérettette meg magát a novemberi első fordulón. A döntőbe iskolánk 4 tanulója jutott tovább, amely március 2 -án zajlott az ELTE Eötvös József Kollégiumában.

Az online tér nem könnyítette meg a felkészülést, de Kállai Barbara és Vitányi Tímea tanárnők, illetve a diákok lelkesedését ez sem törte le. Megérte. Minden befektetett energia megtérül, szokták mondani. Ez nem volt máshogy most sem. Diákjaink eredményei messze felülmúlták várakozásainkat. Nagyon szépen helytálltak, sőt.

Iskolánk 12.D. osztályos tanulója Polgári Boldizsár Miksa a rangos verseny döntőjében az első helyezést érte el. Az ország legjobbja lett az idei megmérettetésen. Felkészítő tanára, Kállai Barbara tanárnő.

Orschelbacher Dániel György 10. helyezést ért el Mondok Mónika Kitti 16. helyen végzett mindketten a 12.D. osztály tanulói, felkészítő tanáruk szintén Kállai Barbara tanárnő.

Erdei Krisztina 12. G osztály tanulója 20. helyezést ért el, felkészítő tanára Tóthné Vitányi Tímea tanárnő.

Gratulálunk a versenyzőknek és a felkészítő tanároknak! Nagyon büszkék vagyunk rájuk.