Köszönet a szülőknek és diákjainknak is!

Az alábbi mondatot a Segítség Köve Alapítvány éves beszámolójából vett idézet:

„Alapítványunk, 1998-ban kapcsolódott be az „Operation Christmas Child” néven futó nemzetközi mozgalomba, azóta több tíz ezer gyermeket ajándékoztunk meg karácsony ünnepén. Az idei évben 18 intézményben 1140 db cipős doboz és sok egyéb ajándék került átadásra gyermekotthonokban, autista központokban, speciális nevelésű óvodákban, iskolákban, anya- és családotthonban, magántanulóknak, kistérségű falvakban.”

Nagy öröm számunkra, hogy az említett 18 intézmény között iskolánk is ott lehetett idén.

Az Alapítvány munkatársai számos intézményhez juttatták el a tanulóink és szüleik jóvoltából felajánlott és igényesen becsomagolt cipősdobozait, illetve tartós élelmiszer csomagjait. Ezek voltak mások mellett a jásdi 47 fős általános iskola, a Völgy utcai Autista Központban, a támogatásra szoruló összevont csetényi és szápári óvoda és iskola egy vidéki gyermekotthon Bakonyoszlopon, a móri Gárdonyi Géza Intézet, a Templom utcai Gyermekotthon, a Honvéd utcai Gyermekotthon, a csepeli Anya és Családok Átmeneti Otthona, a Murányi utcai Gyermek/Fiúotthon, a Kórus utcai Gyermekotthon, a Szent István utcai Gyermekotthonba, valamint sok más rászoruló család és gyermek.

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy számos tanulóink és az ő szüleik felismerték és gyakorolták az ajándékozás, segítés örömét.

Reméljük, hogy ez a szép , követendő tevékenység hagyománnyá növi ki magát iskolánkban, és még szélesebb rétegeket fogunk megnyerni a jó ügynek.

Kívánjuk, hogy a Segítség Köve Alapítvány jelmondata kísérje az adományozók mindennapjait ebbe az évben is!

“Amit adunk, azt megsokszorozva kapjuk vissza, a legkisebb részletig is, legyen az akár gondolat, akár tett." - Napoleon Hill

- a Weiss Manfréd Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium osztályfőnöki munkaközössége