Honvédelmi Airsoft Szituációs Lövészverseny

Végére ért a Honvéd Kadét Kupa Airsoft Szituációs Lövészverseny 2022/2023 tanévre kiírt versenye, ahol az igen erős mezőnyben, 23 iskola, 120 csapatában, összesen 366 honvéd kadét versenyzője mérte össze tudását, egy nagyon színvonalas versenyen.

Iskolánk csapatai, - mint azt korábban megírtuk – 2022. 12. 16-án mutathatták meg felkészültségüket a tapasztalt, versenyzői múlttal rendelkező versenybírók előtt, ahol nagyon szépen szerepeltek.

A végső eredményhirdetésre 2023. 01. 18-án került sor, - ünnepélyes keretek között – Szentendrén, a Magyar Honvédség Altiszti Akadémia dísztermében. A díjakat Dr. Sticz László vezérőrnagy az MH Haderőmodernizációs és Transzformációs Parancsnokság parancsnoka, és Dr. Nébald György olimpiai bajnok kardvívó adta át.

Iskolánk kadétjai közül:

Pavlovics Misell, a „A legeredményesebb női versenyző 2022” Különdíját vehette át.
Legeredményesebb csapatunk: a Pavlovics Misell, Kálóczi Regina, és Polyák Luca alkotta Weiss 6. csapat, a 120 csapatos teljes mezőnyben, - mint a legeredményesebb női csapat - az előkelő 5. helyezést érte el. Ugyanakkor az többi csapatunk és versenyzőnk is kiválóan megállták a helyüket az erős mezőnyben.

Gratulálunk minden versenyzőnknek, és további sikereket kívánunk iskolánk színeiben!

Cseh István