Frissítve: Cseh Roland 2000-2017.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy iskolánk tanulója, Cseh Roland (2000 - 2017) súlyos betegséggel küzdve 2017. november 3-án, életének 17. évében váratlanul elhunyt. Az iskola kapujára kitűzött fekete zászlóval és a bejáratnál lévő mécsessel őrá emlékezünk.

Frissítés:
Cseh Roland temetésére folyó év 11. hó 24-én, 13:00 órakor a Halásztelki temető ravatalozójából, polgári szertartás szerint kerül sor.

Drága Egyetlen Kisöcsém!

A fájdalom és az üresség szó kevés annak az érzésnek a kifejezésére, amit a hiányod okoz nekünk. Igazi hős vagy mindenki szemében, és a szívemben érzem, hogy Te nem hagytál itt minket végleg, csak egy másik helyen nézel és vigyázol ránk. Arra döbbentem rá, hogy az igazi hős egyáltalán nem a képregényekben van, az igazi hős odafenn vár és vigyázz ránk! Az angyalokkal motorozol tovább - nélkülünk. Nagyon szeretünk, és örökké velünk leszel! Isten veled bajnokunk!

Drága Roland!

Nagyon örülök, hogy egy ilyen embert megismerhettem, mint te. Nem lesz soha ilyen barátom! Annyira a szívemhez nőttél, hogy nem csak egy barát voltál, hanem a testvérem, és így is lesz örökké! Kár, hogy nem láthatlak már, nem hallhatom a hangodat, nem edzhetünk már, de tudom, hogy odafent még folytatjuk ezeket. Nehéz ezt felfogni, nagy darabot vittél el a lelkemből, semmi sem olyan nélküled, mint régen. Sok tervünk volt, sajnos nem tudtuk valóra váltani, de én biztos vagyok benne, hogy mégis valóra fogjuk váltani! Vigyázz magadra, és várom azt a napot, amikor újra láthatlak! Emléked örökké a szívemben lesz, ahogy te is!

Kedves Diákom, Roli!

Nem, ilyen nem történhetett! Hogy nem vagy itt, és nem tanulsz egy új break elemet, és nem szereled a motorodat és nem segítesz senkinek sem, és… Épp hogy megvetted az új motorodat, amiért egész nyáron dolgoztál. Versenyeztetek, és a tánckategória különdíját hoztátok el az iskolának Ronival. Egyszerre voltál visszafogott és igazi vagány, utánozhatatlan szívvel, szeretettel, érzékenységgel mások nehézségei, problémái iránt. Hogyhogy nem tudunk segíteni neked? A szíved az utolsókig küzdött, mikor már nem is tudtál róla, mert mindez nem lehet így. Kevés lett a szülők, a testvéreid, a barátaid szeretete. Nagyon fáj mindnyájunknak. Rettenetes.

Angyal voltál idelent, és angyal maradsz odafent!