Frissítve: 1000 év katonái vetélkedő döntőjében

1000 év katonái

Országos verseny döntőjében Bottyán János honvéd kadét szakaszunk! Iskolánk kadét tanulói nagy odaadással küzdve bekerültek az 1000 év katonái vetélkedő döntőjébe! 37 iskola 57 csapatából 8. helyezéssel (427 ponttal) jutottak be tanulóink.

Az 1. fordulóban 4 online feladatot kellett teljesíteni, melyeket meghatározott időpontra kellett beküldeni. Az első feladat a csapatot bemutató videó elkészítése volt, a második feladat egy honvédelmi tematikájú plakát, a harmadik feladat Zrínyi témájú központi feladatsor, az utolsó feladatban pedig két téma közül lehetett választani: az iskola környékéhez kötődő bármilyen hadtörténelmi esemény bemutatása, vagy a Honvéd Kadét Program népszerűsítése a csapat által meghatározott módon és formában. A 1. forduló legjobb és legeredményesebb csapatai kaptak meghívást a verseny 2. fordulójára, amely Komáromban, a Monostori Erődben lesz megrendezve.

Gratulálunk Honvéd Kadét tanulóinknak és Gaszler István osztályfőnöknek, szakmai tanáruknak a kiváló munkához és felkészítéshez. A csapat munkáját Csongrádi Ákos, Pap István, Telek Andrea és Várkonyi Csaba kollégák segítették.

Köszönjük, sok sikert a döntő feladataihoz!

Képtár...