Frasang 2022

Két év kihagyás után (a vírushelyzet miatt) újra megrendezhettük a farsangi vetélkedőt 2022. február 23-án.

Hat osztály vetélkedett ezen a délelőttön- a 9.e, a 9.d, a 10.ab, a 10.c, a 10.d és a 10.h. A 10.h és a 10.d osztályok tanulói érdekes jelmezeket is öltöttek, de a többi osztályban is számos mókás öltözetű diák volt jelen.

A vetélkedő 10 játékból állt, amiben a résztvevők párosával vehettek részt. Sor került itt tavaszi vers írására, szívlopó játékra, lufistáncra, japánfocira, csipeszfogóra és más játékok mellett a közkedvelt székfoglalóra is.

A szervezésben és az értékelésben is sokat segítettek a 12.g osztályosok, a természettudományi és az elektromos munkaközösség tanárai is.

A vetélkedő kimenetelét nagyban befolyásolta, hogy hány diák jelent meg jelmezben a zsűri előtt.

Mindent összevetve a helyezések az alábbiak szerint alakultak:

  1. 10.d (osztályfőnök Kállai Barbara)
  2. 10.h (osztályfőnök Vitányi Tímea)
  3. 10.ab (osztályfőnök Fráter Zsuzsanna)
  4. 10.c (osztályfőnök Nagy Katalin)
  5. 9.d (osztályfőnök Hajasné Laczkó Hedvig)
  6. 9.e (osztályfőnök Csongrádi Ákos).

Erre a vetélkedőre fokozottan igaz, hogy a részvétel volt a lényeg, hiszen mindenki jól szórakozott, sokat nevettünk a játékok alatt is.

Köszönettel tartozunk a konyha munkatársainak, hogy megsütötték a 300 db farsangi fánkot, és a Bajáki Diáksportkör alapítványnak, hogy fedezte a vetélkedő anyagi költségét!

Nem utolsó sorban Nagy Katalin tanárnőnek jár a köszönet, hogy ennyi év kihagyás után újból önfeledten tudtunk együtt farsangolni.

Farsangi képek...