Felhívás

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

A kialakult koronavírus helyzettel összefüggő legfontosabb megelőző intézkedésekre szeretném felhívni a figyelmüket!

Aki külföldről érkezik haza, kérem maradjon otthon 14 napig.

Az Erasmus + és Határtalanul programok, illetve a külföldi nyelvtanfolyamok az idei tanévben nem kerülnek megrendezésre. Külföldről érkező csoportokat nem fogadunk, a diákok és a tanárok védelmében.

Megkérem Önöket és gyermekeiket, fokozottan fordítsanak figyelmet a fertőtlenítésre, alapos kézmosásra, egyéb higiéniás intézkedésekre. Kerüljék a társas érintkezés során a kézfogást, puszit és egymás kulacsának használatát.

Amennyiben magán vagy gyermekén az alábbi tüneteket észleli – láz, köhögés, torokfájás, levertség – maradjon otthon és telefonon értesítse a háziorvosát vagy hívja a Nemzeti Népegészségügyi Központ (06-80- 277-455 vagy 06-80-277-456) zöldszámát!

A mai sajtótájékoztató alapján, a kormány veszélyhelyzetet rendelt el, de nem indokolt az iskolák bezárása. Így az iskola akadálytalanul a megszokott tanítási rendnek megfelelően működik.

Kérem, hogy az indokolatlan pánik elkerülése érdekében csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon ( https://koronavirus.gov.hu) szereplő információkat vegyék figyelembe.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

Budapest, 2020. március 11.

Tisztelettel: Herczeg Mária
intézményvezető

Dokumentum letöltése: