Farsang

Február 14-én ismét megrendezésre került iskolánkban az osztályok játékos farsangi vetélkedője. Idén 7 osztály vállalkozott rá, hogy jelmezt öltsenek, és megmérettessenek a mókás versenyben. A 9.r, 9.g, 10.c, 10.g, 10.d valamint a 11.bc és a 11.r párosával játszottak a legtrendibb bulizós zeneszámokra. Volt vidám verspárbaj, kalózcsata lufikardokkal, ruhaszárítás, futós amőba, szőnyeges és táncos váltó, csábítási verseny és számos más nem hétköznapi tevékenység, amiben az osztályok párosával vették részt.

A játékot Istvánfi Klára, iskolánk fejlesztőpedagógusa és Dóka Tamás, informatika tanár vezették jó humorral és nagy lelkesedéssel. A zsűri tagjai Herczeg Mária igazgatónő irányításával nagy figyelemmel kísérték a fejleményeket, hogy igazságos döntéseket hozhassanak.

Érdekes színfoltja volt a rendezvénynek a 11.bc osztály, akik kivétel nélkül jelmezt öltöttek a móka kedvéért, de jól összehangoltan játszott a 11.r és a 10. d is. A vetélkedőt még rajzos feladat, zenefelismerési játék is gazdagította.

A 11.bc lett az első, a 11.r a második, a 10.d a harmadik helyezett, de mindenki nyert egy jókedvű délutánt, némi édességet és egy finom uzsonnát jó társaságban, hiszen a mókázást nagymennyiségű fánk és forró tea zárta.

Köszönet az osztályfőnökök lelkesítő munkájáért, a zsűri igazságos bíráskodásáért, a játékvezetők irányításáért, a fánkért és a szervezésért Nagy Katalin tanárnőnek!

Farsangi képgaléria