Érettségi vizsgák

Kedves Diákok!

A 167/2021 Korm.rendelet alapján az alábbiakról szeretnélek benneteket tájékoztatni, az érettségi vizsgákkal kapcsolatban.
Az idei érettségi csak írásbeli vizsgákból áll, de aki szakértői papírja alapján csak szóbeli vizsgát tehet, annak lehetősége lesz szóban felelni. A testnevelés érettségire jelentkezők számára szóbeli vizsga szintén meg lesz tartva és azok számára is, akik az írásbelin elérték a 12%-ot, de nem érték el a 25%-ot.

Az érettségi írásbelik időpontjai:

Magyar nyelv és irodalom május 3. 9:00 óra
Matematika május 4. 9:00 óra
Történelem május 5. 9:00 óra
Angol nyelv május 6. 9:00 óra
Német nyelv május 7. 9:00 óra
Ágazati május 12. 8:00 óra
Közismereti informatika május 14. 8:00 óra

Ez azt jelenti, hogy alkalomhoz illő öltözékben a vizsga megkezdése előtt legalább 30 perccel meg kell jelennetek az iskolában.

Megosztásra került a "vizsgázóknak szóló írásbeli tájékoztató 2021 prezi" címmel a legfontosabb tudnivalók összefoglalása. Nézzétek meg!

A vizsgabeosztás is megosztásra kerül, hogy tudjátok melyik terembe kell reggel gyülekeznetek.

Nyomatékosan kérek mindenkit, hogy az egészségügyi előírásokat tartsátok be, az érettségi teljes időszaka alatt. Most abból is vizsgáztok, hogy ki milyen felelősségteljesen tud viselkedni egy ilyen rendkívüli helyzetben. A másfél méter távolság megtartása mindenhol legyen elsődleges szempont, társaiddal és tanáraiddal szemben is.

Kérem juttassátok el az iskola számára a közösségi szolgálat naplóját, aki véletlenül még nem adta volna le. A kollégistákat és azokat, akiknek a bejárás megoldhatatlan az érettségi időszaka alatt, megkérem jelezzék kollégiumba való beköltözési szándékukat április 28-ig.

Sok sikert és egészséget kívánok mindenki számára!
Bízzatok magatokban, ügyesek lesztek és sikerülni fog.

Üdvözlettel:
Herczeg Mária
igazgató

Érettségi beosztás...