Bemutatkozik iskolánk új pszichológusa

Sas Eszter pszichológus

Kedves Diákok, Pedagógusok és Szülők!

Sas Eszter Krisztina vagyok, pszichológus, a BKSZC Weiss Manfréd Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium új iskolapszichológusa. A jelenlegi helyzetre való tekintettel, mivel személyesen nincs lehetőségem, jelen levelemmel szeretnék bemutatkozni és pár szóban bemutatni, mivel és hogyan fordulhatnak hozzám a továbbiakban.

Rólam

Pszichológiai tanulmányaimat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, majd a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen folytattam. Egyetemi tanulmányaimat követően elvégeztem a mediátor képzést, valamint az art coaching módszertani képzést.

Hiszem, hogy a legtöbb problémára, elakadásra és konfliktusra mindenkiben ott rejlik a megoldás, amely az őszinte, elfogadó, és támogató beszélgetés során juthat felszínre. Pszichológusi munkám során főként egészséges fiatalokkal és felnőttekkel foglalkozom. Gyakran alkalmazok különféle kreatív módszereket, amik segíthetnek új nézőpontok elsajátításában, amelyek által más szemüveggel tekinthetünk önmagunkra vagy aktuális problémáinkra, helyzetünkre.

Miben tudok segíteni?

Iskolapszichológusként alapvetően a diákokkal foglalkozom majd, az osztályoknak, csoportoknak tartott foglalkozások, felmérések, valamint egyéni konzultáció formájában. Az egyéni tanácsadásra bármilyen kérdéssel, problémával fordulhatnak hozzám a diákok, legyen az magánéleti, iskolai, családi nehézség. Az iskolapszichológia keretein túlmutató nehézségeknél igyekszem a lehető legjobb segítséget megtalálni számukra. A diákokkal való egyéni foglalkozás kiegészülhet pedagógus-, illetve szülőkonzultációval, amennyiben szükséges.

Az online oktatás időszaka alatt iskolapszichológusi honlapomon rendszeresen igyekszem megosztani hasznos pszichológiai tartalmakat, tippeket, amivel könnyebben vehetjük az elénk kerülő akadályokat.

Amennyiben bármilyen kérdésük van, vagy szükségük van pszichológusi segítségre, beszélgetésre az alábbi elérhetőségeken tudnak megkeresni és időpontot egyeztetni.

Elérhetőségeim

saseszter.pszichologus@gmail.com
www.saseszter.hu

Üdvözlettel:

Sas Eszter
pszichológus