Hírek

Honvédelmi Airsoft Szituációs Lövészverseny

Végére ért a Honvéd Kadét Kupa Airsoft Szituációs Lővészverseny 2022/2023 tanévre kiírt versenye, ahol az igen erős mezőnyben, 23 iskola, 120 csapatában, összesen 366 honvéd kadét versenyzője mérte össze tudását, egy nagyon színvonalas versenyen.

„Szépírás a kézírás” XI.

Tizenegyedik alkalommal rendezzük meg iskolánkban a „Szépírás a kézírás” versenyt középiskolás diákok, pedagógusok, valamint az iskolák dolgozói részére. Az eddigi tapasztalatok örömmel és reménnyel töltenek el bennünket, hiszen a korábbi években is sok kiváló pályaművel gazdagodtunk.

„Ékes rovás” IX.

Kilencedik alkalommal rendezzük meg iskolánkban az „Ékes rovás” versenyt középiskolás diákok, pedagógusok számára, valamint az iskolák dolgozói részére. Az eddigi tapasztalatok örömmel és reménnyel töltenek el bennünket, hiszen a korábbi években is színvonalas pályamunkákkal gazdagodtunk.

Eredményes részvétel a Honvédelmi gyermek és ifjúsági alkotás pályázaton

A Magyar Honvédség Parancsnoksága gyermek-és ifjúsági alkotás pályázatán Iskolánk négy diákja – Búzás Levente 11.h., Varga Eszter 11.h., Balogh Nóra 10.h., Kovács Villő 10.h.- készített pályaművet. Az 1700 pályaműből a katonák szakmai zsűrije választotta ki a legszínvonalasabb alkotásokat. Iskolánk négy diákjának alkotása is 2022. decemberében továbbításra kerül a külföldi misszióban szolgálatot teljesítő katonák részére „ Te vagy az Én Hősöm” címmel.

Doni Hősök Emléktúra

Kadétjaink részt vettek a Doni Hősök Emléktúra Tököl-Szigethalom-Taksony-Dunaharaszti útvonalán. A csepeli gyalogszázad kadét rajaként 25 km-t meneteltek. Taksonyban és Dunaharasztin a Hősök emlékművénél tiszteletadással emlékeztek a doni hősökre.

Karácsonyi társasjáték

2022. december 16-án karácsonyi énekektől, versektől, vidám kacagástól volt hangos iskolánk rendezvényterme. A Mansfeld Galéria csodálatos kiállítása és egy nagy társasjáték pálya adott otthont a karácsonyi vetélkedőnek.