Hírek

Angol nyelvi verseny - Environmental Protection

Environmental Protection címmel angol nyelvi versenyt szervezett az idegennyelvi munkaközösség 2022. 10. 13-án.

A téma kapcsolódik az iskola éveleji projektjéhez, ami a fenntarthatóságról szólt. Részben az is célja volt a versenynek, hogy kiderüljön, mit tanultak, milyen új dolgokkal találkoztak a tanulók a projekt során. Örömmel láttuk, hogy –mint mindig- nagy lelkesedéssel várták a gyerekek a feladatokat, a versenyt.

Gólyanap

Ebben a tanévben újra 9 kilencedikes osztály indult iskolánkban. Hét technikumi osztály és szakképző osztály kezdte meg a tanulást igen nagy létszámokban.

A gólyatáborban találkoztak először a tanulók, egy röpke hónap alatt lassan össze is szoktak valamelyest osztályfőnökeikkel is. Fárasztó volt az első hónap tanulónak, tanárnak egyaránt.

Jó alkalom volt a lazításra a szeptember 30-án megrendezett gólyanapi vetélkedő, ami már hosszú évek óta hagyományos rendezvénye iskolánknak.

Smashed program

Érdekes vendégek érkeztek iskolánkba 2022. október 11-én. Négyen voltak, hangosítást, színes tablókat hoztak magukkal. Berendezkedtek a Mansfeld terem színpadán, és várták a tizedikes és a tizenegyedikes osztályokat.

NKE verseny

Örömmel adunk hírt, hogy az NKE Ludovika Campusán megrendezett kadét versenyen a 13 induló csapatból, holtversenyben a 4. helyezést érte el iskolánk csapata.