Hírek

A kommunizmus áldozatainak emléknapja

A kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából az áldozatok emléke előtt tisztelegve az iskola diákjai Fráter Zsuzsanna tanárnő vezetésével egy dokumentumfilmet készítettek.

Jelentkezési információk

Kedves Szülők, Kedves Felvételizők!

Intézményünkben a szóbeli felvételik és a felmérések március 9-én, szerdán lesznek 15:00 órától. Az érintettek erről hamarosan külön értesítést kapnak.

Ideiglenes Felvételi Jegyzékünket várhatóan március 13-án olvashatják majd honlapunkon.

Amennyiben felvételi jelentkezésükben módosítást szeretnének az iskolák sorrendjében, szakokban, azt március 21-22-én tehetik meg általános iskolájukban.

A Zrínyi család - komplex verseny

Iskolánkban a humán munkaközösség szervezésében 2021. november 16-tól december 17-ig került megrendezésre „A Zrínyi család” elnevezésű komplex verseny 3 fordulóban.

A kb. 60 főnyi versenyzőgárda az I. fordulóban a Zrínyi családot mutatta be szabadon választott tartalommal, táblázatba rendezetten.

A Zrínyi család híres-neves személyiségei a tetteikkel folyamatosan megihletik az utókort. Ennek megjelenítésére a diákok saját szakmájának, érdeklődésének megfelelően adott lehetőséget a II. forduló feladata.

Sikeres szumó versenyévad

Janku Ferenc, a Centrum Sport Egyesület elnöke arról tájékoztatott bennünket, hogy csapatuk sikeresen megkezdte a 2022-es versenyévadot. Jámbor Kristóf tanuló az alábbi eredményeket érte el:

Országos Bajnokság
U16 korosztály 75 kg: 2. hely Jámbor Kristóf
U18 korosztály 70 kg: 1. hely Jámbor Kristóf

Nemzetközi felkészülési verseny
U18 korosztály 70 kg: 1. hely Jámbor Kristóf

Gratulálunk!