Hírek

Fegyverkiállítást rendeztek iskolánkban

A rendvédelmi ágazat tanulói részére tartott egybefüggő szakmai gyakorlat keretin belül mindig próbálunk olyan programokat kialakítani, ahol a szakma széles spektrumát ismerik meg. A jelenlegi járványügyi intézkedések nem teszik lehetővé az intézmények látogatását ezért külön örültünk Hibacskó Ferenc úr interaktív kiállításának.

Kollégiumi kirándulás a Daru-dombra - Igazi piknik hangulat!

Június 3-án, egy csodálatosan friss, napos délutánon jókedvűen és lelkesen indult a Kis-Duna partjára a kollégium diákhada. A cél a Daru-domb volt, a maga 3,5 kilométerével. Zsíroskenyér és újhagyma, valamint Ica néni hagymasalátája várta a megérkező gyerekeket.

Sárkányhajóval a Dunán

Honvéd Kadét osztályaink a képzési programban hajózási ismeretekkel lettek gazdagabbak. Sárkányhajó segítségével zajlott a csapatépítés és a vízi jártasság kialakításának első lépcsőfoka.

A 9.H és a 10.H osztályok Vitányi Tímea, Gaszler István és Serflek József oktatók segítségével vettek részt a délutánba nyúló programon.

Honvéd Kadét Kupa Bánkon

Május 28-án az ország 226 kadét tanulója versenyzett az újabb állomáson.

Örömmel vettünk részt ezen a megmérettetésen is, a helyszín pedig igen közel áll hozzánk. Középiskolai Modellező és Lövész Szakosztályunk három alkalommal rendezett már Élethű Hajómodellező Világbajnokságot a helyszínen, a 2019-es VB védnöke Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter volt.