Hírek

Érettségi vizsgák

Kedves Diákok!

A 167/2021 Korm.rendelet alapján az alábbiakról szeretnélek benneteket tájékoztatni, az érettségi vizsgákkal kapcsolatban.
Az idei érettségi csak írásbeli vizsgákból áll, de aki szakértői papírja alapján csak szóbeli vizsgát tehet, annak lehetősége lesz szóban felelni. A testnevelés érettségire jelentkezők számára szóbeli vizsga szintén meg lesz tartva és azok számára is, akik az írásbelin elérték a 12%-ot, de nem érték el a 25%-ot.

Szakmai vizsgák

Kedves Diákok!

Az április 16-án megjelent egyedi miniszteri határozat alapján, a technikumokban, szakgimnáziumokban az iskolai rendszerű képzést lezáró komplex szakmai vizsgák megrendezésre kerülnek, az alábbiak szerint:

Digitális munkarend

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

A kormány 177/2021. (IV.15.) rendelete alapján, április 19-től a középiskolák maradnak online munkarendben. 2021. május 10-től kerül megszüntetésre a digitális munkarend.

A következő hetekben a beosztás az eddigiek alapján ismétlődik mind a gyakorlati órák, mind a meet órák terén. A változásokat, új órákat rózsaszínnel jelöltük.

A kollégium továbbra is zárva tart.

Vigyázzunk egymásra!

Herczeg Mária
igazgató

Pesti gólem

Holokauszt emléknap alkalmából

Április 16-án, a magyar holokauszt emléknapján arra a hatszázezer magyar állampolgárra emlékezünk, akiket faji ideológia alapon pusztítottak el. A népirtásnak világviszonylatban hat millió zsidó és kétszázezer roma esett áldozatul.

A holokauszt minden tizedik, a legnagyobb náci megsemmisítő tábor, Auschwitz-Birkenau minden harmadik áldozata magyar volt.

A budapesti gettóba zárás első napja, április 16-a Magyarországon 2001-től a holokauszt emléknapja.

Online beosztás

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

A kormány 145/2021. (III.27.) rendelete alapján, április 19-től az iskolák rendes munkarendben működnek.

A következő másfél hétben a beosztás az eddigiek alapján ismétlődik mind a gyakorlati órák, mind a meet órák terén. A változásokat, új órákat rózsaszínnel jelöltük.

Digitális oktatás

Frissítve: 2021. 04. 06. 16:00.