Hírek

Húsvét

A kollégium aulájában 2000 HÚSVÉTJA óta, minden tanévben állítottunk ki vitrint a kézműves foglalkozásokon készült hímes tojásokból. 2021-ben, a 22. Húsvéton egy rendhagyó kiállításról adunk hírt, ott mi nem alkotók, hanem látogatók vagyunk. Küldjük Húsvét alkalmából minden egykori és jelenlegi kollégista, és kolléga számára, a napokban közzétételre kerülő, Nemzetünk hímes tojásai 2021 program keretében megnyíló virtuális tojáskiállítást. Ezek a hímes tojások frissen készültek, egy tojásfestő pályázat alapján díszítették honfitársaink, a pécsi Zsolnay Negyed jóvoltából.

Online felvételi eljárás (pótlás)

Kedves Felvételiző Tanulónk!
Kedves Szülők!

Mivel sok diáknál technikai és egyéb okok léptek közbe, a felvételi előírt követelményeit nem teljesítették, így az Ideiglenes felvételi Jegyzékben nem tudtunk szerepeltetni.

Olyan diák is volt, akik megírták a motivációs levelet és a pszichológiai tesztet, de nem adtak meg oktatási azonosítót , ezért nem tudtuk beazonosítani őket. Kérem, akik komolyan szeretnének iskolánk tanulói lenni, pótolják a felvételi előírt online dokumentumait.

Nagyszerű eredmények a Weiss rendészeti képzésében!

Iskolánk második alkalommal indult a Belügyi Rendészeti ismeretek Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyén (OKTV), melyet minden tanévben az érettségi előtt álló tanulóknak rendeznek meg.

1848. március 15.

Szerkesztette: Marton Péter | Előadta: Ale Zsuzsanna

Informatika versenyek sikerei

Iskolánk egyik alappillére az informatika ágazat. Nem kell bemutatni, hogy milyen fontos és mennyire keresett napjainkban is a jó szakember, legyen szó szoftverfejlesztőről vagy informatikai rendszer - és alkalmazás-üzemeltetőről. Olyan szakmát kaphatnak diákjaink kezükbe, amivel biztosan megállják helyüket a világban. A verseny viszont nagy. Ma már senki nem engedheti meg magának, hogy ne haladjon a korral. Különösen elmondható ez az informatika ágazatra, amely szinte naponta változik. Az önképzés, önfejlesztés szerves része a fejlődésnek.

Teljes digitális oktatás [frissítve: 03.07]

A kormány mai bejelentése alapján a következő héttől a gyakorlati órák is online térbe kerülnek, az előzetes beosztások alapján.

Online felvételi eljárás

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

A kormány tegnapi bejelentése alapján a következő hétre tervezett felvételiket lemondjuk.
A rendészet és közszolgálat ágazatra és a honvédelem ágazatra jelentkezők rangsorát az alábbi szempontok alapján bíráljuk el: