Hírek

Az Origó nyelvi versenyen

2019. november 25-én a 10.G osztály tanulói - Petővári Lilla, Platthy Bence, Varró Máté -, valamint a 11.C osztályból Bauer Dominik, Hriazik Tibor, Minárovics Martin - egy angol nyelvű matematika vetélkedőn vettek részt az Origo Nyelvi Centrumban.

Karc FM rádióriport - Séta a szigeten

Séta a szigeten – ezzel a címmel jelent meg az iskolánk hajdani tanulójáról, az ’56-os mártír, Mansfeld Péterről elnevezett galériájának 11 éves tevékenysége. Vezetője, Keppel Gyula magyartanár már a 83-dik kiállítását rendezte, hogy a kortárs művészeket közelebb hozza a diákokhoz, akik közül sokan művészetértővé is váltak és ez alakítja világlátásukat, sőt segíti őket a „szakmai remek” alkotásában is. Keppel Gyula és Feledy Balázs művészeti író beszélgetőtársa Perjés Klára.

Gólyanap

2019. október 25-én nemcsak azért köszöntött ránk vidám nap, mert az őszi szünet előtti utolsó tanítási nap volt, hanem mert a 9. évfolyamosok tanulás helyett egy vidám vetélkedőben mérették meg magukat.

RKSZ Rendészeti Magyar Kupa

2019.10.27. Heves: A Weiss Manfréd Békés Harcos Team négy fővel vett részt a Bajnokságon Air soft lövészetben 18 év alatt, 18 év felett, és Open kategóriában. 6 és 12 méterre kellett lőni 10-10 tölténnyel, Glock típussal megegyező fegyverrel. A felnőtt és az Open kategóriában hivatásos állományú rendőrök és katonák is indultak, ami még fényesebbé tette érmeinket.