Hírek

Péchy Blanka emléknap

November 10-én 30. alkalommal rendezték a Péchy Blanka emléknapot és versenyt a Gundelben. Szakkörünkből Rácz Alexandra a jelölési versenyen második helyezést ért el.

„Írj helyesen Gyuláról!”

Az Implom József helyesírási verseny iskolai fordulóját az idén is november elejére szerveztük meg. 15 tanuló gondolta úgy, hogy egy óra erejéig szívesen tollat ragad a mára megszokott digitális eszközök helyett, és bizony a hagyományos „kézírásos technikát” alkalmazza.

Evezős Diákolimpia

2018. 09. 29 - 30-án rendezték az evezős diákiolimpiát, ahol a 11. D osztályból Marton Tamás és Fodor Nikolás képviselték iskolánkat. Marton Tamás a selejtezőkből nem jutott tovább, míg Fodor Nikolász értékes helyezéseket "lapátolt" össze: Kenu C1 1000 m-en 5. hely, Kenu C1 500 m-en 4. hely, Kenu C1 2000 m-en 8. helyet szerzett!

Gratulálok!

Erdős András

Gólyanap

2018. október 26-án már sokadik alkalommal rendeztük meg iskolánkban a gólyanapot, amelyet idén is szervezett csapatépítés, ráhangolás előzött meg minden egyes kilencedikes osztályban, iskolánk fejlesztőpedagógusai, gyermekvédelmi felelőse és pszichológusa szakszerű szervezésében, az osztályfőnökök tevékeny részvétele mellett.

Fair Play Kupa

2018. november 6-án rendezték a 2018/19-es tanév Fair Play kupa őszi fordulóját! 40 csapat nevezésével indultak meg a budapesti küzdelmek, iskolánkat a 8. csoportba sorsolták. A fiúk kiváló játékkal és veretlenül nyerték meg a csoportjukat és biztató előjelekkel várhatják a tavaszi fordulót, ahol kiharcolhatják a továbbjutást az országos döntőre.

Országos Haditorna Verseny

Október 17-én, reggel 08:00-14:30 óra között a Magyar Honvédség Altiszti Akadémia szervezésében Országos Haditorna döntőn vett részt néhány diákunk Molnár Gábor szds. vezetésével, ahol negyedik helyezést értek el. A lövészeten teljesített eredményért különdíjat kapott a csapat.

A feladatok figyelem összpontosítást, kitartást és akaraterőt követeltek meg a tanulóktól.

A csapat tagjai: Herczeg Zoltán, Őri Ádám, Halászi Dominik, Fodor Gergő.

Mindenki a legjobb tudása és az ereje szerint teljesített, dicséret illeti őket.
Gratulálunk!