Hírek

Kadétképzést indít a BKSzC

Akár 2020-ban elindulhat a kadétképzés a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum (BKSzC) intézményeiben – jelentette be Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára és Erdélyi Lajos, a tárca humánpolitikáért felelős helyettes államtitkára szeptember 25-én, Csepelen.

Mobilitási Tanúsítvány

Iskolánk ez év májusában továbbította a Tempus Közalapítványhoz „Mobilitási Tanúsítvány – Mobility Charter” pályázatát. Az elmúlt hét során érkezett a jó hír, pályázatunkat elfogadták, az 85 pontot kapott a 100-ból.

Gólyatábor

Iskolánk hagyományainak megfelelően, idén is megrendezésre került a gólyatábor. Fontosnak tartjuk, hogy tanulóink egy biztonságot adó, megtartó, támogató környezetben érezzék magukat a nálunk töltött tanulmányi idejük alatt. Ennek a bizalomnak a kiépítésére teremt alkalmat a táborban együtt eltöltött idő. Ez a három nap megismételhetetlen és egyben kihagyhatatlan lehetőséget nyújt a 9. évfolyamos diákjainknak és osztályfőnökeiknek arra, hogy megismerkedhessenek, és olyan, évekre szóló kapcsolatot, barátságot építsenek ki egymással, amely nem csak osztályon belül, hanem az évfolyamok között is működik. A tatai Öreg-tó partja, a megnyugtató, történelmi környezet és a játékos vetélkedők sokasága megkönnyíti az első bátortalan lépéseket.