Hírek

Mi a Pálya?

Iskolánk a "Mi a Pálya?" műszaki pályaorientációs rendezvényen is megjelent. Leidl Péterrel, a WorldSkill versenyre készülő tanulónkkal bővült a hagyományosan erős bemutató csoport. A műszaki terület minden ágazatát képviseltük, közel 2500 látogató regisztrált a rendezvényen.

Indulnak a pályaválasztási börzék, keressetek bennünket! Ha van szakmád azért (hogy legyen még egy), ha nincs szakmád azért (hogy legyen). Aktív bemutatókkal, játékokkal várunk a kiállításokon, hogy próbál ki, ismerd meg, aztán tanuld, hogy jó szakember lehess...

40 zsák

Ismét részt vettünk az elmúlt hétvégére meghirdetett országos TE SZEDD! szemét eltüntető programban. Közösségi szolgálat keretében az iskola betonkerítése mentén felhalmozódó hulladékdombot támadta meg néhány elszánt 9. és 10.C-s diákunk. A feladat korán sem volt egyszerű, mint azt a 40 zsák szemét mutatja. A kemény terepmunka után Nagy Katalin tanárnő zsíros kenyérrel támogatta az elhasznált energiák pótlását. Külön dicséret a kilencedikesek vállalkozó kedvéért!

Kollégiumi tanévnyitás

A Mansfeld teremben 2017 szeptember 5-én Ondok Mónika kollégiumért felelős igazgatóhelyettes ünnepélyes keretek között nyitotta meg a 2017-2018-as kollégiumi tanévet.

Tisztelettel és szeretettel emlékeztünk meg Csőke Katalin olimpikonról, intézményünk sportszervezőjéről, aki a közelmúltban hunyt el. Kati néni emléke a szívünkben él.

A kollégiumban tervezett programok ismertetése estébe nyúló beszélgetések sorát indította el, szerveződni kezd a közösségi élet.