Kollégiumi jelentkezés

Szeretettel várunk minden kedves tanulót kollégiumunkba, aki középfokú oktatási intézmény nappali tagozatos tanulója illetve érettségi utáni szakképzésben vesz részt.

Jelentkezés

A jelentkezés ideje folyamatos, ám célszerű a középiskolai beiratkozások alkalmára időzíteni.

A jelentkezési lap leadható személyesen, vagy elindíthatod a regisztrációs folyamatot telefonon keresztül a 06 (1) 420 78 05 számon, illetve elküldheted e-mailben a kollegium@wm-iskola.hu címre.

Beiratkozás és beköltözés

A beiratkozás 2017. augusztus 31-én 10:00-16:00 óráig történik. Beköltözés a kollégiumunkba közvetlenül a beiratkozás után lehetséges.

A beköltözés napján délután 17:00 órakor tanévnyitó ünnepséget tartunk az iskola Mansfeld Péter dísztermében, melyre minden beiratkozott tanulót (ünneplő öltözetben) és hozzátartozót szeretettel várunk.

A beköltözéskor szívesen látunk kísérőket, szülőket, testvéreket, nagyszülőket. A házirendünk értelmében vendégfogadásra a tanév teljes ideje alatt lehetőséged van.

A beiratkozáshoz feltétlenül hozd magaddal az alábbiakat:

  • diákigazolvány, oktatási azonosító
  • iskolalátogatási igazolás: 2017/2018-ban nappali tagozatú középiskolai tanuló
  • orvosi igazolás: közösségbe mehet
  • esetlegesen meglévő igazolások: rendszeres gyermekvédelmi támogatás, szakértői vélemény
  • 2 db lakat, pléd
  • ha úgy döntesz, hogy nálunk étkezel akkor: az első havi étkezési térítési díjának összege

Étkezés

Hétfőtől csütörtökig: reggeli, ebéd és vacsora igényelhető. Pénteken reggeli és ebéd befizetésére van mód. Hétvégén hideg élelem rendelésére van lehetőség.