Thai Box ezüstérem: Kabarcz Balázs

Kabarcz Balázs 12.B osztályos tanulónk Thai Box sportágban szerzett ezüstérmet, amiért büszkék vagyunk rá. Kérésünkre az alábbi interjút adta nekünk:

Évekkel ezelőtt kezdtem sporttal foglalkozni szülői "unszolásra", elsősorban édesapám jóvoltából. Mivel egyikhez sem éreztem kedvet, hamar ráuntam ezekre a sportokra és abbahagytam őket. 4 évvel ezelőtt találtam rá a Thai Box Keszi Gym nevű sportegyesületre, ahol elsőként azt éreztem, hogy kedvet érzek ezzel a sportággal foglalkozni. Másfél évig rendszeresen jártam edzésekre, majd egy féléves szünet után másik egyesülethez mentem át. Ekkor egy sajnálatos baleset következtében ki kellett hagynom fél évet. Miután felépültem és visszamentem az egyesülethez, már nem volt minden a régi, ezért ennél a pontnál ezt is feladtam.

Közel egy éve találkoztam Keszi Zoltán edzővel, aki az első - Thai Box Keszi Gym - sportegyesületnél dolgozott, és rábeszélt, menjek vissza hozzájuk edzeni. Engedtem a kérésnek, bár tudtam, nem lesz könnyű futam. Így utólag persze nem tűnik nehéznek ez az egy év, de az edzőm olyan teljesítményt tudott belőlem kihozni, aminek az eredménye ez az ezüst érem.

Meg kell köszönnöm szüleim áldozathozatalát, hiszen nélkülük nem tartanék ott, ahol vagyok most. Ezúton köszönöm mindenkinek, aki segített eljutnom idáig. Minden igyekezetemmel azon leszek a továbbiakban, hogy az érem színe kicsit szebb legyen!

Kabarcz Balázs, 12.B.