Szépírás a kézírás III. - Ékes rovás I. döntő

Szépirás a kézírás

Frissítés

A lezajlott döntő eredményeiről itt olvashatsz...

Mindenekelőtt nagyon köszönjük a lelkes és színvonalas munkákat, amellyel mind Önök, mind a diák- és pedagógusversenyzőink részt vállaltak a "Szépírás a kézírás" immár harmadszor-, valamint az "Ékes rovás" idén először meghirdetett versenyén.

A "Szépírás a kézírás" versenyre 216 pályamű érkezett be, melyből 41 -, az "Ékes rovás" versenyre pedig 69 pályamű érkezett, amelyből 20 jutott a döntőbe. Az érintett versenyzőket elektronikus levélben személyesen is értesítjük, valamint a mellékelt táblázatban is szerepelnek az elért pontszámmal feltüntetve.

A döntő időpontja:

2014. április 9. szerda, 9 óra.

A döntő helyszíne:

Weiss Manfréd Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium
1211 Budapest, Tanműhely köz 7.

A „Szépírás a kézírás” és az „Ékes rovás” feladatait a helyszínen ismertetjük, a rovás pályamunkák illusztrációit külön díjazzuk! Rovás ábécét biztosítunk. Az íróeszközök használatát az idén sem korlátozzuk. A döntőben megírt pályamunkák értékelésekor az első fordulóban szerzett pontszámokat már nem számítjuk be.

A verseny után kalligrafikus szépírás- és rovás bemutatóra kerül sor. Figyelem! Az ünnepélyes eredményhirdetés a döntő napján (!), előreláthatólag 13 órakor lesz.

Mindenkinek sok sikert és jó versenyzést kívánunk!
Idézze fel velünk a korábbi versenyek hangulatát!

I. fordulós pontszámok

Szépírás a kézírás - teljes eredménylistája [PDF]
Ékes rovás - teljes eredménylistája [PDF]