Szalagavató bál

Fotó: Horwáth Gábor
Köszönjük a fotót: Horwáth Fotó Stúdió +36 30 956 10 20

Hagyományos Szalagavató – Új hagyományokkal

December 5-én ismét eljött a végzősök várva várt Nagy Napja!

Ahogy közeledett az idő, a levegő egyre jobban izzott a lelkes készülődéstől, a táncpróbáktól, ahol diákjaink minden ötletességüket és ügyességüket bevetették, hogy mind a kedves szülőket és rokonokat, mind tanáraikat elbűvöljék…

Az este ismételten varázslatot hozott!

Végzőseink az Aida dallamaira méltóságteljesen bevonultak a szülők sorfala között nyakukban büszkén viselve a Weiss-nyakkendőt, mellyel az iskolához és egymáshoz tartozásukat bizonyították. Majd az iskola énekkara adott elő szívhez szóló és a szülőknek köszönetet mondó dalokat.

Ezután az Igazgató Asszony köszöntötte a Szalagavató résztvevőit, hogy utána a végzősöknek az osztályfőnök meghatottan tűzhesse föl a felnőtté válás szalagjait. A látványos gyertyás kivonulás után, hagyományainkhoz híven keringővel mutatkoztak be a végzős évfolyam diákjai.

Ezek után jöttek a kedves meglepetések… Mielőtt az osztályok bemutatták volna a legmesszebbmenőkig kreatív és igyekezetet nem nélkülöző változatosabbnál változatosabb táncprodukciójukat, újdonság volt, hogy a diákok maguk összeállított kisfilmekkel kedveskedtek a vendégeknek, mely sokszor mosolyt, de a meghatottság könnyeit is egyaránt a szemekbe csalták. A látványos és műsorokban gazdag estét - mint szép keret - ismét a keringők lágy dallamai zárták, mely során diákjaink felkérték szeretteiket és tanáraikat.

Látványos, szép és megindító volt…

Köszönjük a fotót: Horwáth Fotó Stúdió +36 30 956 10 20