Nagy Vagy! 2016.

A Nagy Vagy! vetélkedő sorozat már több mint 6 éve fut – nagy sikerrel – a TV2-n. A Nagy Vagy! az ország legnagyobb közönséghez eljutó tömegsport TV-műsora; a versenyben, a TV-műsorban már több száz iskola vett részt szerte az országból. Az elmúlt években általános iskolák versenyeztek, de idén tavasszal megrendezték az első középiskolai versenyt is. Az idei tanévben iskolánk is részt vett a Nagy Vagy! 2016-os középiskolai verseny sorozatában.

A 2016-os évben is Győr adott otthont a versenynek, a fő helyszínek a győri uszoda és a győri Audi Aréna voltak.

A verseny óriási sikert aratott, nagyon sok iskola jelentkezett, a rendezés rendkívül színvonalas volt, hatalmas csata alakult ki a csapatok között minden a fordulóban. A vetélkedősorozat hagyományaihoz hűen tanulóink mellett egy híresség is a csapat tagjává vált a feladatok teljesítésének idejére. Iskolánk csapatát Molnár Andrea táncművész erősítette és kitartóan bíztatta, amikor szükség volt rá. Versenyzőinket népes szurkolótábor is elkísérte iskolánk tanulói közül, akik szintén lelkes támogatói voltak a csapatnak.

A feladatok nagyon ötletesek és szórakoztatóak voltak – kötélhúzó verseny egy Audi gépkocsival, uszodai technikai feladatok, kerékpár verseny, ügyességi játékok sora.

Csapatunk hősiesen helytállt a középdöntő során, sajnos, a továbbjutó csapatok közé ez alkalommal nem sikerült bekerülni. Bízunk benne, hogy a következő tanévben ismét alkalmunk lesz bizonyítani tanulóink rátermettségét!

A csapat tagjai: Bonhardt Nikoletta, Gazda Dóra, Guba Petra, Németh Boglárka, Romhányi Regina, Döbröczöni Csaba, Kisvarga Szabolcs, Michalczowski Norbert, Román Zsolt, Vadász Ronald

Felkészítő tanárok: Száraz Anna, Balogh Beáta

A versenyzők szurkolói videója