Legyünk színesek!

Két éves tervek válnak valóra iskolánkban november elején. Pályázati lehetőség hiányában - önerőből, a Komplex Szakképzési Centrum támogatásával.

Az épülethez vezető utat szegélyező betonfal elemeket diákok festik színesre. Száraz Anna rajztanárnő segítségével nemcsak színek, hanem képek kerülnek a régi kerítésre.

A sort a 13. N végzősei kezdték a kultfilmnek számító Oroszlánkirály alkonyi jelenetével. A további kreatív feladatokat Iskolai Közösségi Szolgálatként készítik az osztályok vállalkozó kedvű tagjai. A 11. C-sek csapata kozmikus távlatokban gondolkodott, Klaudia, Melitta, Ábel és Norbi a sötétedésig dolgozott a bolygós képen. A három jól rajzoló lány a 11. D-ből (Edina, Petra, Zsani) izgalmas szimbólumokat választott. A 11. AB-s fiúk a South park figurákban tudtak megegyezni és dolgozni összehangoltan és vidáman. Készült még Weiss Manfréd felirat 10. B-és (Balász, Ricsi, Roni, Eki Balázs) graffitis kivitelben. Végzős szülinaposunk (Zsolti) pedig tornádót festett ki magából, ami mellé a tájképet Anna tanárnő varázsolta.

Köszönjük Sárkány Eszter tanárnő szervezésben való segítségét!