CS 1.6 LAN-verseny 2016

11. alkalommal került megrendezésre az év egyik legizgalmasabb és legnagyszabásúbb versenye iskolánkban. 60 számítógépen 5 fős csapatok mérhették össze taktikai és ügyességi képességeiket a klasszikusnak számító Counter Strike 1.6 verziójával. A kora délutáni versenyen 4 óra állt a csapatok rendelkezésére, míg az éjszakai nagyobb versenyen este 6-tól másnap hajnalig folyt a küzdelem.

A versenyekre hamar beteltek a helyek. Az esti verseny már nem kieséses volt, több szálon futottak a fordulók. A döntőre a reggeli órákban került sor. A dobogós helyezetteket az alábbi táblázat mutatja. Gratulálunk nekik! A helytállók érmet, oklevelet, az első helyen végzett csapat kupát kapott, de legfőképp a dicsőséget.

Ezúttal is szeretnénk megköszönni Zuigéber Attilának a verseny technikai lebonyolítását és a szerverkonfigurációt, valamint a versenyző diákoknak a helyes magatartást, ami mindig hozzájárul a versenyek töretlen sikeréhez. Köszönet illeti Koreczky Kriszta rendszergazdát és a keze alá dolgozó tanulókat a terem berendezéséért, amely nem volt kis munka. A rendszergazda segítői voltak: Kendrei Zsolt, Marinkás Norbert, Kővári István, Hliva Dénes, Szalay Norbert, Varga Attila, Varga Krisztián. A verseny szervezésében és lebonyolításában részt vett tanárok: Bak Zsuzsa, Kreisz Róbert, Dulácska László. Találkozunk jövőre! Flash-be ne nézzetek!

Helyezés Csapatnév Csapattag
I. Golden Kappa Kánya Ruben
Balogh Norbert
Erdei Dániel
Bíró Róbert
Bognár Bertalan
II. 9.C Sági Dániel
Aknai Márk
Jankó Bálint
Schüszler Norbert
Szilágyi Péter
III. Wentars Egri Szilárd
Herber Péter
Kármán Roland
Szalai Márk Ádám
Varga Zoltán Dominik
Helyezés Csapatnév Csapattag
I. OBi Zuigéber Attila
Deczky Róbert
Kornis Dávid
Morvai Gábor
Molnár Péter
II. MYB Hulban Nagy Patrik
Elshahadat Zoltán
Podruzsik Roland Tibor
Jakab Attila
Hochrein Ádám Attila
III. WhyKickMe Tóth Tamás
Märtz Balázs
Oláh Dániel
Napholcz Patrik
Kolumbán Péter
IV. Reloaded Szamosvári Richárd
Krizsánszki Norbert
Kirsch Roland
Varga János
Farkas Máté