Hírek

I. világháborús történelemismereti vetélkedő

2018. április 10 – én az I. világháború befejezésének 100. évfordulója alkalmából igaz-hamis történelmi versenyt rendeztünk iskolánkban. A diákok három fős csapatokkal vettek részt, összesen 12 csapat, 39 tanulóval.

FAIR-PLAY kupa, budapesti kispályás labdarúgó bajnokság

Az Ikarusz pályán a nagy melegben fiaink szépen helyt álltak, veretlenül végeztek, de az országos döntőbe sajnos nem jutottak tovább. Fontosnak tartom kiemelni a csapat összetartását, sportszerű viselkedését, iskolánk méltó képviseletét.

Összefüggő gyakorlat dokumentumai 2018

Elérhetőek az összefüggő gyakorlathoz kapcsolódó aktuális dokumentumok. A tájékoztatóknak megfelelően, csak pontosan kitöltött, eredeti dokumentumokat tudunk elfogadni. Kérjük, a megadott határidőket tartsák be! Az összefüggő gyakorlat maradéktalan teljesítése szükséges a felsőbb évfolyamba lépéshez.

Dél-budai Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny 2018

Idén ismét megrendezték a 11. és 21. kerületi általános iskolások és középiskolások számára a katasztrófavédelemről szóló versenyt. Ezúttal a helyszín a Kamaraerdei Ifjúsági Park volt.

A felkészülést a csepeli tűzoltóság segítette.

A versenyzők nagy lelkesedéssel láttak hozzá a felkészüléshez. A versenyre négy diák jelentkezhetett. Mind a négy fő a rendészeti osztályokból kerültek ki: Mintál Olivér és Polten László a 10.D osztályból, Kovács Ádám és Molnár Milán a 10.R osztályból.

ÁSZÉV eredmény

Az idén is megrendezésre került az ágazati és ágazaton kívüli szakmai érettségi vizsgatárgyak versenye (ÁSZÉV). A versenyt ágazatonként rendezik meg, az adott szakmacsoport érettségi követelményében megfogalmazott ismeretanyagra épül. Az informatika szakmacsoport versenye kétfordulós, a döntőbe a legjobb 30 versenyző jut. Az első forduló teszt jellegű volt, 47 kérdésre kellett online válaszolni, hálózati ismeretek (40 pont), programozás (40 pont), weboldalszerkesztés (20 pont) és adatbázis-kezelés (20 pont) témakörökben. A szakmacsoport versenyén 511 diák indult.