Hírek

Honvédelmi Ötpróba: Solathlon

Nagy sikerrel mutatta be a katonai ötpróbát más nevén a Solathlon elnevezésű sportágat Kovács Zoltán ötletgazda és a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület. Tekintve, hogy az új sportág osztatlan sikert aratott a pedagógusok, a sportszakemberek, s ami még fontosabb a diákok körében, az el is indult”hódító körútjára” a XXI. kerületben. Kovács Zoltán, Szegi Csaba vezetőedző és kis csapatuk az összes kerületi általános iskolát végigjárták a Solathlonnal, s tapasztalataik szerint a sportág minden egyes intézményben elnyerte a tanárok és a gyerekek tetszését.

Összefoglaló a Gólya Programról

A kilencedikes osztályoknak osztályonként 6 alkalmas foglalkozássorozatot terveztünk el és dolgoztunk ki.

Honvédelmi Verseny az Egressy Gábor Szakgimnáziumban

2016.október 29-én 4 fős csapattal indultunk, az Egressy Gábor Honvédelmi versenyen. Minárovics Normann, Cseh Antal, Vadász Roland és Gyöngyösi Ferenc képviselték iskolánkat.

Országos Haditorna Verseny

Immár hagyománnyá vált, hogy októberben iskolánk részt vesz Szentendrén a budapesti középiskolák Haditorna Versenyén.

Október 6-ai kollégiumi megemlékezés

Október 6-án a kollégiumban is megemlékeztünk az aradi vértanúkról. Az intézmény nevében az 5.B csoport tanulói a Hadtörténeti Múzeumban, az aradi vértanúk szobrainál rótták le tiszteletüket a hősök előtt. A diákok látogatásukról egy rövid filmet készítettek, melyet október 6-án a kollégisták is megtekintettek.