Hírek

NOE fesztiválon voltunk

Intézményünk bemutatkozott a Nagycsaládosok Országos Egyesületének Fesztiválján - a Vasúttörténeti parkban is.

Nem adom fel

2016. szeptember 22-én délelőtt a BKSzC Weiss Manfréd Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma kollégiumi közösségéből 56 fő diákkal csatlakoztunk ahhoz az 1020 magyarországi iskola részvételével megvalósuló online közvetítéshez, mely a Nem adom fel! Alapítvány meghívására Magyarországra látogató Nick Vujicic karok és lábak nélkül született motivációs tréner előadását kínálta. Nick szavain keresztül életre szóló ajándékra leltünk a kollégiumban.

Modellező szakosztályunk ismét a Nagy Sportágválasztón!

Szeptember 16. és 17. között, a XIX. Nagy Sportágválasztó rendezvényen iskolai Modellező szakosztályunk hagyományosan - ismét bővülő - kiállítással, foglalkoztatóval vett részt.

Magyarország legeredményesebb, két világbajnokságot szervező csapata kicsiket és nagyokat ismertetett meg a modellező sport szépségével, intézményünkkel, valamint a pályaválasztási lehetőségekkel.

Gólyatábor

Iskolánk hagyományainak megfelelően, idén is megrendezésre került a gólyatábor, azoknak a fiataloknak a számára, akik intézményünkben kezdték meg középiskolai tanulmányaikat.

Ez a három nap megismételhetetlen és egyben kihagyhatatlan lehetőséget nyújt a 9. évfolyamos diákjainknak és osztályfőnökeiknek arra, hogy megismerkedhessenek, és olyan, évekre szóló kapcsolatot, barátságot építsenek ki egymással, amely nem csak osztályon belül, hanem az évfolyam osztályai között is működik.

Tanár-Diák Foci – III. évad

Kedves Diákok!

A tanárválogatott szeretettel várja osztálycsapatok jelentkezését a szeptember végén induló kispályás tanár-diák focibajnokságra! A csapat 5+1 főből állhat, természetesen cserélni is lehet.

Nevezni a titkárságon (104-es szoba) tudtok Rozgonyi Krisztiánnál! Ne késlekedjetek!

Barátságos idénynyitó mérkőzésen a 11/A osztállyal játszottunk, akikkel szoros küzdelemben 4:4-es döntetlen született. Az első félidőt még 3:0-s vezetéssel zárták a tanárok! Nincs lehetetlen!

Üdvözlettel: Weiss Manfréd Tanárválogatott