Hírek

„Szépírás a kézírás” V.

Ötödik alkalommal rendezzük meg iskolánkban a „Szépírás a kézírás” versenyt középiskolás diákok és pedagógusaik számára, valamint az iskolák dolgozói részére. A szemet-lelket gyönyörködtető kézírásos művek alapjául mindig a magyar nyelv szépségéről, gazdagságáról szóló szövegeket választunk.

„Ékes rovás” III

Harmadik alkalommal rendezzük meg iskolánkban az „Ékes rovás” versenyt középiskolás diákok és pedagógusaik számára, valamint az iskolák dolgozói részére. Ősi írásunkat, a rovást bárki gyorsan elsajátíthatja. Használata a hagyomány éltetése, játék és öröm egyszerre.

LÁSS, NE CSAK NÉZZ! Budapest, a fény városa – diákszemmel

A Főpolgármesteri Hivatal Kulturális, Sport, Köznevelési, Egészségügyi és Szociálpolitikai Főosztálya az „Iskolakapun kívüli tevékenység" keretében Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárral közösen meghirdette a LÁSS, NE CSAK NÉZZ! Budapest, a fény városa – diákszemmel digitális fotópályázatát. A pályázatra minden budapesti székhelyű köznevelési intézményben nappali rendszerű oktatásban tanuló általános- és középiskolás diák jelentkezhetett.

Volt egyszer egy Szalagavató Bál

December 4-én ismét eljött a végzősök várva várt Nagy Napja!

Ahogy közeledett az idő, a levegő egyre jobban izzott a lelkes készülődéstől, a táncpróbáktól. Diákjaink minden ötletességüket és ügyességüket bevetették, hogy mind a kedves szülőket és rokonokat, mind tanáraikat elbűvöljék…

Haditorna verseny

A Honvédelmi Minisztérium a 2015/2016-os tanév októberében is meghirdette a „Honvédelmi Kötelék” Haditorna versenyt, amelyen iskolánkat két csapat képviselte.